Wie zijn wij

Joost Trippelvitz is een aannemersbedrijf uit Haarlem.
Ons geografische werkgebied is groot Haarlem, dus alles tussen Zandvoort en Amsterdam en tussen Zaandam en Leiden.

Joost Trippelvitz is gespecialiseerd in sanitaire verbouwingen en renovaties.
Met meer 23 jaar ervaring is geen uitgangssituatie ons vreemd. Wij zijn creatief in oplossingen die aansluiten op uw wensen en hebben daarbij een scherp oog voor budget.
Kwaliteit is waar wij voor staan en wij zetten ons in voor het beste resultaat.

Joost Trippelvitz is een VOF, een eenmanszaak met connecties.
Veel werkzaamheden vallen binnen onze expretise. Dat maakt een samenwerking makkelijk. U krijgt te maken met slechts één aanspreekpunt. De professional, de adviseur en de projectcontrole vallen allemaal onder dezelfde persoon.

Daar waar nodig zorgen wij voor extra kennis of specialismen om uw project te completeren, maar de volledige realisatie loopt via Joost Trippelvitz.

Ons netwerk

Als onderneming en als professional kennen wij onze mogelijkheden, maar ook onze grenzen.

Joost Trippelvitz is expert als het gaat om installatietechniek en contructiewerkzaamheden. Vrijwel alle bij een verbouwing voorkomende werkzaamheden vallen binnen onze ervaring en expertise.

Maar mocht het nodig zijn, dan heeft aannemersbedrijf Joost Trippelvitz een selectie van professionals die kunnen worden ingezet. Denk hierbij aan electriciëns, timmerlieden voor complex timmerwerk en stucadoors voor afwerking van grote ruimtes.

Joost Trippelvitz staat samen met hen garant voor kwaliteit en een vlotte doorloop.
netwerk trippelvitz

Sanitair

Joost Trippelvitz is sterk in sanitair. Sinds 1988 installeren en verbouwen wij badkamers, toiletten en andere sanitaire ruimtes.

Vanuit deze achtergrond hebben wij oog voor mogelijkheden en innovaties op bouwkundig gebied van sanitaire ruimtes. Een nieuwe badkamer of een nieuwe toilet vraagt om grondige oriëntatie en kennis van materialen en mogelijkheden. Samen met Joost Trippelvitz kunt u de keuzes maken die noodzakelijk zijn om tot een goed resultaat te komen.

Prijs en kwaliteit worden hierbij nauwlettend in het oog gehouden en de doorlooptijd van elk project wordt grondig bewaakt.

Bent u toe aan een nieuwe badkamer of een nieuwe toilet, neem dan contact op met Joost Trippelvitz (klik hier).

Wilt u voorbeelden van ons werk zien, klik dan hier.

Contact

J.P.A. Trippelvitz
Kleverlaan 147
2023 JE Haarlem

Telefoon: 0653918277
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.