Renovatie

Joost Trippelvitz is expert in renovaties. Wij zijn als geen ander in staat om de panden te verbouwen en te verbeteren waarbij wij het karakter en historische waarde volledig tot hun recht komen.

Joost Trippelvitz kent de kunst van het verbouwen waarbij de synthese tussen karakteristiek en practisch wordt gelegd. Of u nu volledig authentiek wilt verbouwen of dat u in een authentieke omgeving een moderne stijl wilt introduceren, bij Joost Trippelvitz bent u aan het juiste adres.

Maar ook voor renovaties van moderne panden behoort tot de expertise van Joost Trippelvitz. Al naar gelang de wensen herstelen wij bouwkundige objecten. Daarbij maken wij creatief gebruik van middelen en mogelijkheden en van de aanwezige infrastructruur of objecten.

Of het nu gaat om het herstellen van lijsten, rozetten of ornamenten, of om het isoleren van kamers, het egaliseren van vloeren, het verlagen van het plafond of het plaatsen van voorzetwanden, Joost Trippelvitz kan uw huis of kantoor transformeren volgens uw wensen. Dit alles binnen een transparant kostenplaatje en met een heldere planning.

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw wensen zijn, neem dan even contact met ons op (klik hier).

Wilt u voorbeelden van ons werk zien, klik dan hier.